Principii Funcționale

Cum funcționeaza filtrul de apă FEWATEC Cristal

1. Curățare mecanică

Apa este curățată după pătrunderea în cartușul filtrului prin diferite filtre care au menirea de a îndepărta impuritățile solide și de dimensiuni relativ mari. În această etapă sunt îndepărtate în special particulele de nisip, noroi și rugină.

2. Schimbător de ioni

Cartușul filtrului FEWATEC CRISTAL conține un număr potrivit de schimbători de ioni. Aceste produse speciale leagă foarte mulți ioni, inclusiv nitrați, sulfați, metale grele, precum și carbonat de calciu și magneziu. Cele din urmă sunt în principal responsabile pentru duritatea mare a apei.

3. Carbon activ

Într-un al treilea pas, apa este trecută printr-un pat filtrant cu cărbune activat. Aici sunt filtrate în special mirosurile neplăcute, gusturile neplăcute și alte impurități precum clorul sau hidrocarburile. Cărbunele activ care se regăsește în cartușul filtrului FEWATEC CRISTAL este un produs natural de vreme ce se folosește numai cărbune din coajă de nucă de cocos.

4. Filtrare ultra-fină

În final apa curge printr-o combinație de diferite filtre. În aceste filtre este încorporată o membrană cu diametrul porilor de 0,4 μm (microni). Organisme precum bacteriile, virusurile sau algele sunt filtrate și eliminate. FEWATEC CRISTAL are una dintre cele mai bune niveluri de filtrare a elementelor în stare solidă din clasa sa de filtre.

Testare și Certificare

Filtrul de apă potabilă FEWATEC Cristal este testat și certificat de către Labor Veritas AG din Zürich, Elveția cu certificat 417-0658 din 07.07.2019.

Shopping Cart